marokko arokko Excursies marokko Tours Bivak marokko foto's marokko Contact marokko Testimonials       

Share
Pinterest

 

Excursies Marrakech, Marokko Camel wandelen, Organisatie circuits

 


Todra en Merzouga

 


Fes en Zuid-Marokko

 


Dades en Merzouga

 


Keizerlijke Steden en Sahara

 


Keizerlijke

 


Desert, Agadir en Essaouira

 

 

meer informatie
Marokko woestijn tour


Excursies Marrakech

 


Excursies Ouarzazate

 


Marrakech - Zagora

 


Marrakech - Ouarzazate

 


Zagora Duinen

 


Merzouga Duinen

 

 

Morocco Nomad Safari s.a.r.l

 

Quartier Tiguemi Lajdid Tarmigt

B.P:263 Ouarzazate 45000 Maroc

 

Tel: +212 661 873 469

 

Email: nomadsafarimorocco@gmail.com

 

Web:

www.morocco-nomad-safari.com

 

Autorisation :

N° 421/ TOUR /2005

TP N° 47144609

RC N° 20190

IF N° 27403515

 

 

 

 

 

Door middel van individuele en groepsreizen die wij aanbieden, zult u in staat om de unieke levensstijl en de prachtige culturele diversiteit van Marokko te begrijpen. Dit land van contrasten, haar schoonheid aan haar gasten in de grootste générorisité en gastvrijheid.

 

Historische monumenten zijn van grote diversiteit. Minaretten, Kasbah en Ksours staan ​​aan de voet van de oase sinds het begin der tijden. Bezoekers zullen ontdekken de lange onverharde wegen, ze te zien hier en daar onder de palmbomen datiers. Marokko schijnt ook door een van de meest interessante Noord-Afrikaanse sociale, geografische en culturele achtergronden. Met zijn hoge plateaus, bergen, unieke landschappen, hoge zandduinen ...

 

Tijdens uw reis, nodigen wij u uit om een ​​onvergetelijke wandelingen maken in oranje kameel duinen, en genieten van de zonsondergang, momenten van rust en absolute meditatie. We kunnen ook alleen krijg je om de lokale mensen te ontmoeten, vindt u vele mogelijkheden met mensen rond een muntthee te praten. Gasten kunnen ook genieten van een bezoek oases en Berber dorpjes in de omgeving.

 

De tours die we aanbieden zijn zo ontworpen dat u het ware gezicht van dit land te ontdekken, buiten de doos. De 4x4 enige haalbare middel van vervoer voor een aantal wegen in het zuiden, zal de toeristische routes te verlaten en te gaan verkennen op de paden in de bergen, palmbomen en woestijn.

 

 

Wer sind wir?

 

Wij zijn een Berber familie, uit het zuiden van Marokko. Wij zijn professionals met ruime ervaring in het toerisme in ons land. Wij bieden ontdekkingstochten op maat van uw behoeften tijdens Marokko, 4x4, airconditioning minibus. Ons doel is om u te helpen ontdekken (en liefde!) Authentiek Marokko, met zijn Berber cultuur en al zijn schatten verborgen in palmbossen, in de valleien. Onze familie staat klaar om u te helpen bij een reis die u niet snel zult vergeten!

In de hoop u te mogen verwelkomen binnenkort in Marokko!

Idir TAGHLAOUI, Director.

 

 

  

Team Marokko Nomad Safari, wensen u een fijne vakantie in Marokko.